Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία "Ambient Mode" τον Σεπτέμβριο ως πρόσθετο του Βοηθού Google. Λοιπόν, η εταιρεία δημοσίευσε τώρα ένα βίντεο στο YouTube καθώς και ένα tweet που μιλά για το πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία. Αυτό δείχνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρύτερη διάθεση.Λοιπόν, πώς λειτουργεί αυτή η δυνατότητα; Λοιπόν, όταν φορτίζεται το συμβατό τηλέφωνό σας, μπορεί να μετατραπεί σε έξυπνη οθόνη με πληροφορίες σχετικές με εσάς.
Ενώ ο αριθμός των διαθέσιμων δυνατοτήτων είναι προς το παρόν περιορισμένος, η Google αναφέρει ότι στο μέλλον θα διατίθενται πιο προηγμένες λειτουργίες με τη λειτουργία περιβάλλοντος. Από τώρα, αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να προσθέσετε ξυπνητήρια, να δείτε τις υπενθυμίσεις σας, να έχετε τις φωτογραφίες σας στο παρασκήνιο και άλλα. Λοιπόν, ποιες συσκευές θα λάβουν αυτήν τη δυνατότητα;
Ενώ συσκευές όπως το Lenovo Smart Tab M8 HD, τα Nokia 7.2 και 6.2 αναφέρθηκαν αρχικά να έχουν αυτήν τη δυνατότητα, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι μια χούφτα τηλέφωνα Xiaomi, Sony και Transsion θα δουν σύντομα τη λειτουργία περιβάλλοντος. Το περίεργο είναι ότι η λίστα αυτή τη στιγμή δεν περιλαμβάνει smartphone Pixel της Google. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή η λειτουργία είναι συμβατή με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Android 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, ελπίζουμε να τη δούμε σε περισσότερες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες.
Ενώ οι χρεώσεις σας,, η λειτουργία περιβάλλοντος ενεργοποιείται. Ακούστε πώς παρέχει μια ενεργή εμπειρία Βοηθού Google στο τηλέφωνό σας #Android. pic.twitter.com/67rrgTTxqO
- Android (@Android) 25 Νοεμβρίου 2019
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λειτουργία περιβάλλοντος δεν υποστηρίζει την προσαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιλογές σας είναι αρκετά περιορισμένες. Επίσης, δεν είναι εύκολο να βρείτε τη Λειτουργία περιβάλλοντος σε κάθε smartphone λόγω της αργής διάθεσης. Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά περιορισμένο αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα σε κάποιο βαθμό, αν και θα θέλαμε να δούμε περισσότερα χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στην παραγωγικότητα στη λειτουργία περιβάλλοντος.
Μέσω: TechCrunch